Despre noi
Meniu

Despre noi

Echipa noastra este formata din bucatari profesionisti care nu doar sunt specializati sa gateasca felurile de mincare preferate ale dumneavoastra ,dar si mereu sunt bucurosi sa experimenteze.

  • Furnizori dovediți

  • Atmosferă confortabilă

  • Prețuri accesibile

DESPRE COMPANIA

NOI PRIVIM SPRE VIITOR

Noi nu adaugam conservanti,potențatori de aromă, coloranți, arome, grăsimi vegetale și animale, aditivi nocivi.Avem un control strict al calității: compania noastră respectă serviciile sanitare.Folosim carne și produse de pește certificate de la furnizori majori.

SUNTEM O COMPANIE ORIENTATĂ CĂTRE CLIENT

Tratăm reclamațiile și sugestiile dvs. ca o oportunitate suplimentară de a controla activitatea angajaților noștri și de a îmbunătăți calitatea serviciilor. Nici o reclamatie nu ramine fara atentie.Noi garantam ,ca dupa fiecare caz se efectueaza lucru cu personalul comapiei,vinovatii primesc amenzi , iar clientul primește compensații pentru neplăceri.
 

NE UITAM INAPOI

Toate bucatele se gatesc doar dupa ce se primeste comanda de catre bucatari profesionisti care se supun unor examinări medicale periodice și au o carte medicală, folosind mănuși de unică folosință și respectând alte standarde de igienă.
Înainte de predare curierului, comanda este ambalată în bucătărie.

SUNTEM SIGURI

mâncărurile gustoase și de calitate pot fi accesibile; varietatea meniului nostru va satisface toată lumea; Livrarea noastră vă va economisi timpul; vă veți bucura de masă!

NOI UTILIZAM

numai produse de calitate. echipamente de înaltă tehnologie de la lideri recunoscuți din industrie;standarde de înaltă calitate ; Modalități moderne și convenabile de a comanda și de a plăti produsele noastre.

NOI APRECIEM

profesionalismul și dăruirea angajaților noștri; experiența și optimismul partenerilor noștri; loialitatea și încrederea clienților noștri